norhisham's FotoPage

By: norhisham bakhary

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 17-Dec-2008 06:09 Email | Share | | Bookmark
Dr Norhisham Bakhary

Toy yang baru dibeli
Classification letter
Semalam aku dapat email dari UWA...dia kata aku ' Pass with minor revision' ..yehaaa!! alhamdulillah berbaloi segala penat lelah keje cleaning, bersengkang mata, bergaduh ngan bini, tension, sakit hati, dan sebagainya...akhirnya aku berjaya memegang gelaran DR....

Sebagai hadiah untuk aku sendiri aku belila toy untuk diri aku sendiri (walaupun dah beli awal-awal dah..hehehe)..macam dalam gambar kat atas.

Kepada kawan-kawan yang masih berjuang berhempas pulas di merata dunia sana, aku harap korang teruskan perjuangan, memang perit perjuangan ini, tapi insyaallah Phd akan dapat korang gengam...



Friday, 1-Aug-2008 13:45 Email | Share | | Bookmark
Akhirnya perjalanan ini menemui penghujungnya

nak gi submit thesis ni
thesis aku
Bersama rakan seperjuangan
View all 8 photos...
Alhamdulillah...akhirnya perjalanan phd ini sampai ke penghujungnya. Hari ni aku submit thesis aku for examination, nothing more to do, berserah kepada Allah sahaja, semoga Allah mengizinkan aku memegang gelaran Dr. Kat Aussie ni tak de viva, lepas submit kena tunggu 3 4 bulan lagi untuk result. Segala jerih perih mengaharungi dugaan phd ni masih terasa, tapi sekurang-kurangnya aku dah boleh menarik nafas lega.....


Wednesday, 30-Jul-2008 08:00 Email | Share | | Bookmark
Gambar baru aku

 
 
lama dah tak update fotopages, tak de masa plus bz nak siapkan thesis....skang dah siap nak submit jek... so masukkan la sket gambar aku minggu lepas....


Friday, 29-Feb-2008 08:46 Email | Share | | Bookmark
kat opis

 


Friday, 29-Feb-2008 08:22 Email | Share | | Bookmark
Budaya dia.........

anak-anak Aussie 1
main air
seronok betul diaorg ni
View all 18 photos...
Hari ni hari orentasi di UWA, atau dipanggil 'O-DAY'. Kalau kat tempat kita, ini hari yang bz bagi student baru...kat sini hari ni adalah hari party bagi student-student baru...it is a big party...ini BUDAYA DIA.


[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net